Njoftim për seancë dhe shpallje vendimi për subjektin e vlerësimit kalimtar Z. Ardian Çipa

Subjekti:Z. Ardian Çipa, me funksion Përgjegjës Departamenti në Drejtorinë e Formimit të Vazhdueshëm, në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit në Akademinë e Sigurisë.​

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0

Data/Ora: E Marte, datë 16/02/2021, ora 10:30

Trupa e Vlerësimit: Ledian Rusta, Sonila Kadareja, Luljeta Qoku

Date

Feb 16 2021

Time

10:30 am - 12:00 am