Lista e subjekteve për shortimin e parë:

 

Lista e punonjësve të Policisë së Shtetit që do t’i nënshtrohen vlerësimin kalimtar dhe periodik, në shortin e parë (aktualisht në detyrë)

Nr Emër Atësi Mbiemër Pozicioni
1 Ardi Zenel Veliu Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit
2 Aida Sharaf Hajnaj Zv/Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit
3 Tonin Tom Vocaj Drejtor i Departamentit të Policisë Kriminale
4 Gjovalin Bardhok Loka Drejtor i Departamentit për Sigurinë Publike
5 Eduart Sali Merkaj Drejtor i Departamentit për Kufirin dhe Migracionin
6 Idajet Luftar Faskaj Drejtor i Departamentit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare
7 Theodhori Stefan Gravani Drejtor i Departamentit për Shërbimet Mbështetëse
8 Arben Maman Saliu Drejtor i Drejtorisë Standarteve Profesionale
9 Rebani Kaso Jaupi Drejtor i Drejtorisë Menaxhimit të Informacionit dhe Mbrojtjes së të Dhënave
10 Albert Abdullah Dervishaj Drejtor i Drejtorisë së Rendit Publik
11 Mitat Fari Tola Drejtor i Drejtorisë së Policisë Rrugore
12 Sokol Selam Bizhga Drejtor i Drejtorisë së Forcave Lëvizëse Operacionale
13 Skënder Zef Doda Drejtor i Drejtorisë së Menaxhimit dhe Drejtimit
14 Xhevahir Farik Karaj Drejtor i Drejtorisë së Kufirit
15 Shaban Qazim Nexhi Drejtor i Drejtorisë së Migracionit
16 Gëzim Man Goçi Drejtor i Qendrës së Mbyllur të të Huajve e Kufirit dhe Migracionit
17 Nikoll Preng Rica Drejtor i Drejtorisë së Burimeve Njerëzore
18 Janaq Filip Xhelili Drejtor i Drejtorisë së Mbështetjes Logjistike (I transferuar përkohësisht)
19 Bledar Shyqyri Çeliku Drejtor i Drejtorisë Kundër Narkotikëve dhe Trafiqeve
20 Lutfi Haxhi Minxhozi Drejtor i Drejtorisë për Krimet Ekonomike dhe Financiare
21 Arben Col Dashi Drejtor i Drejtorisë kundër Krimeve ndaj Personit dhe Pasurisë
22 Pellumb Beshir Seferi Drejtor i Kabinetit te Drejtorit te pergjithshem te Policise se Shtetit
23 Bujar Zenel Ahmeti Drejtor i Drejtorisë Forcës së Posaçme Operacionale
24 Ardian Lefter Çipa Drejtor i Drejtorisë Mbrojtjes së Dëshmitarëve dhe Bashkëpunëtorëve të Drejtësisë
25 Artan Pajo Shkëmbi Drejtor i Drejtorisë Hetimore Qëndrore
26 Ernest Thoma Dimashi Drejtor i Drejtorisë së Teknologjisë së Informacionit
27 Arjan Sedat Rugji Drejtor i Drejtorisë së Protokollit
28 Andi Bahri Likaj Drejtor i Drejtorisë së Bashkëpunimit dhe Koordinimit (I transferuar përkohësisht)
29 Xhevahir Selam Çeloaliaj Drejtor i Institutit të Policisë Shkencore
30 Gledis Agron Nano Drejtor i Drejtorisë së Antiterrorit
31 Xhafer Hasan Bajrami Drejtor i Drejtorisë së Financave

 

Lista e punonjësve të Gardës së Republikës që do t’i nënshtrohen vlerësimin kalimtar dhe periodik, në shortin e parë (aktualisht në detyrë)

 

Nr Pozicioni Emri Mbiemri
1 Komandant i Gardës Gramoz Sako
2 Zv/ Komandant i Gardës Besim Shabani

 

Lista e punonjësve të SHÇBA që do t’i nënshtrohen vlerësimin kalimtar dhe periodik, në shortin e parë (aktualisht në detyrë)

 

Nr Pozicioni Emri Mbiemri
1 Drejtor i Përgjithshëm i SHÇBA Muhamet Rrumbullaku
2 Zv/Drejtor i Përgjithshëm Nuri Loca
3 Zv/Drejtor i Përgjithshëm Adriatik Ago
4 Drejtor i Drejtorisë së Hetimit Altin Curri
5 Drejtor i Drejtorisë së Verifikimit të Pastërtisë së Figurës dhe Monitorimit të Brendshëm Florian Sulejmani
6 Drejtor i Inspektimit dhe Ankesave Oltion Shehu
7 Drejtor i Drejtorisë Rajonale Tiranë Arben Caka
8 Drejtor i Drejtorisë Rajonale Durrës (Lezhë) Fatos Balla
9 Drejtor i Drejtorisë Rajonale Shkodër (Kukës Dibër) Edmond Papa
10 Drejtor i Drejtorisë Rajonale Elbasan Korçë Dritan Darda
11 Drejtor i Drejtorisë Rajonale Vlorë Gjirokastër Durim Sota
12 Drejtor i Drejtorisë Rajonale Fier, Berat Arben Frashëri