Njoftim për seancë vendimi për subjektin e vlerësimit kalimtar Z. Bledar Celiku

Subjekti: Z. Bledar Celiku me funksion Drejtor i Drejtorisë Kundër Narkotikëve dhe Trafiqeve në Departamentin e Policisë Kriminale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë

Vendi: Pallati i Koncerteve (ish-Pallati i Kongreseve), Salla B, Kati 0

Data/Ora: E mërkure,  datë 03.06.2020, Ora: 09.30

Trupa e Vlerësimit: Sonila Kadareja, Ledian Rusta, Luljeta Qoku